Vi er i 2019 blevet danske importører af Hobie. Pedalkajakken er den ideelle kajak til fiskeri, havjagt, fotografering eller andre formål, hvor hænderne skal være frie; så drop pagajen, hop i skoene og tramp dig gennem vandet med en Hobie pedalkajak.

 

Vi er så begejstrede for Hobies pedalkajakker, at vi har lavet en specialside om denne fantastiske kajak hvor vi har samlet alt information

Kig ind på specialsiden Hobiekajak.dk her

hobiefiskeri

Med en Hobie Pedalkajak er pagajen skiftet ud med to Mirage finner, der er placeret under kajakken. Finnerne drives op og ned af et pedalsystem, hvor motoren er dine ben. Da du har langt flere kræfter i benene end i armene, kommer du hurtigere frem, og du kan holde det høje tempo i længere tid. Du kan også supplere med den medfølgende pagaj og evt. sejlføring.

Når Mirage finnerne står lodret, fungerer de ligesom sværdet på en sejljolle, og dette gør det muligt at montere sejl på pedalkajakkerne. Sværdet gør endvidere at der kan sejes tæt til vinden og vendes igennem vindøjet. Alle kajakkerne kan også monteres med ”sidekicks”, to sidepontoner, der gør det muligt at stå op og fiske.
Hobie pedalkajakker er meget stabile, og de kan derfor bruges af både erfarne og uerfarne kajakroere i alle aldre. Pedalkajakken fås i både enpersons og topersoners model.

Hobie pedalkajakkerne er inspireret af pingvinens vinger, og dette system gør det nemt og hurtigt at komme frem. Det banebrydende koncept er udviklet af amerikaneren Greg Ketterman, og kajakkerne produceres af Hobie i USA, som er kendt fra en lang række af andre succesrige søsports-produkter under betegnelsen Hobie’s Mirage Propulsion System. Det er lige så simpelt som det er genialt. Hobie kajakkerne har fået enorm udbredelse i USA

island-2outbck-fish