Advancedframe convertible – oppustelig

Oppustelig kajak airframe
Advancedframe Conv. er stort set samme model som Advancedframe 1. Den er en kombination af en folde-kajak og en oppustelig kajak, og den er afstivet med aluminiumsforme i front- og agterparti. Kajakken har en oppustelig krop i kraftig PVC, der giver kombineret ydeevne og fleksibilitet i et unikt design. Fronten skærer gennem vandet som en kniv og matcher den traditionelle, hårde tur-kajak i både vandmodstandsegenskaber og retningsstabilitet.
Forskellen mellem de to kajak-typer er, at Advancedframe Conv. kajakken kan laves om fra en enpersons til en topersoners kajak. Dette betyder, at den er lidt længere end Advancedframe 1, men den har stadig den samme, nemme opsætning, der gør, at den ikke tager mere ned 5 minutter at klargøre. Kajakken skal blot foldes ud og pumpes op, hvilket kan gøres med en almindelig hånd- eller fodpumpe. Derefter placeres sæderne ved hjælp af en lynlås. Sæderne kan placeres enten en i midten, eller en i front og en i bag.

Kajakkens stabilitet og brugervenlighed gør, at den er nem at håndtere for både erfarne og uerfarne kajakroere i alle aldersgrupper og i forskellige vejrforhold.
Agterpartiet virker som en finne, hvilket giver en unik retningsstabilitet. Kajakken er fremstillet udelukkende af ekstremt slidstærke materialer og “high-end” komponenter, og der er masser af opbevarings- og benplads, hvilket gør lange ture meget behagelige.
Advancedframe Conv. kajakken fylder ikke meget i sammenfoldet tilstand, og den er derfor nem at transportere, uanset hvor du befinder dig.

Læs om andres erfaringer med Advancedframe Convertible her (engelsk)

Teknisk information – Advancedframe conv.
Længde: 460 cm
Bredde: 82 cm
Vægt: 25 kg
Lasteevne: 249 kg
Materiale: PVC
Farver: Rød/grå og Grøn/grå

Vejl. pris: 8.139 kr  nu  6.995 kr.

 Du kan se tilbehørs priserne her
Single deck conversion red for AF Convertible    939  Kr
Double deck conversion red for AF Convertible    769  Kr
4 delt pagaj    899  kr
2-vejs hånd pumpe    149  kr
Udstyr:
  • 2 polstrede ryglæn
  • Militærinspirerede 2-vejs luftventiler
  • Støbte gummihåndtag
  • Vandtæt opbevaringsrum
  • 6 forskellige rum
  • Modstandsdygtigt 2-lags overtræk
  • Opbevaringsnet foran cockpittet
  • Opbevaringstaske

Sikkerhed og komfort

Kajakkerne er bygget efter californiske standarder med fokus på sikkerhed og ekstrem slidstyrke. Hovedkamrene er lavet i tykt og stærkt PVC materiale, der kan modstå meget hårde belastninger. Beskyttelse ydes endvidere af det ydre dækken, der er lavet i to forskellige materialer: Øverst fintmasket polyester lamineret med PVC og nederst PVC Tarpaulin, som er et hårdført materiale opbygget af 2 lag vinyl med et armeringsnet imellem. Alle sømme er svejste og vandtætte.
Kajakkernes opdrift skabes af flere adskilte luftrum, og den angivne vægtmæssige kapacitet er beregnet som bæreevnen uden luft i hovedkamrene. Sæderne er lavet i løbefri nylon, coatet med polyuretan og er løse med henblik på øget sikkerhed ved kæntring.

Airframe convertible der ligger i vandkanten oppustelig kajak

Familie på 4 på hyggetur i prøvesøen

Se i denne video hvordan du pumper den op, sejler, laver grønlændervending mm. Kajakken kan klargøres på få minutter og er kompakt nok til at kunne tages med alle vegne. Bæretaske er inkluderet.
Kajakkerne kan pumpes op på ca. 5 minutter med en almindelig fod- eller håndpumpe. Hovedventilerne er to-vejs, hvilket gør oppustning til en leg. Alle modellerne fås i en grøn serie, se galleri nederst på siden

Vil du have kajakken endnu mere stiv og retningsstabil kan du montere en backbone

Airframe convertible oppustelig kajak